ABC FORLØB

Har du fysiske eller følelsesmæssige udfordringer, som har forhindret dig i leve op til dit største potentiale?

Et holistisk behandlingsforløb er den bedste måde at spore sig ind på dine udfordringer og problemstillinger.

Jeg tilbyder en række behandlinger indenfor afbalancering, kropsterapi og coaching.  Fælles for dem er, at de tager udgangspunkt i det hele menneske og skaber balance.

Da hvert menneske er et individ med unikke behov, tilbyder jeg et skræddersyet behandlingsforløb der er tilpasset din specifikke situation. Det forløb vi ender med, er selvfølgelig bygget på baggrund af min faglige erfaring – og den fremgang som vi begge vurderer er den bedste måde at tackle dine udfordringer.

Et behandlingsforløb kombinerer disse til at matche din specifikke situation – alt afhængig af hvad du har mest behov for og hvor din transformation kan blive størst.

I følgende oversigt, får du et overblik over hvilke former for behandlinger jeg tilbyder.

Har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at skrive – jeg bestræber mig på at svare alle henvendelser hurtigst muligt.

  BEHANDLINGSForløbet
  der gør dig hel

  Afbalancering

  Coaching & Stress Coaching

  Bevidsthedsberøring & Kropsterapi

  Til Erhverv

  Kontakt

  Når svarene kommer fra dig selv, oplever du ny kontakt til dig selv, og du får klarhed og fornyet styrke uanset hvilken problemstilling eller hvilket ønske, du har.

  Personlig transformation

  med kroppen som guide

  Har du også haft fysiske eller følelsesmæssige udfordringer, som har hindret dig i at gøre det, du gerne ville, og som har haft direkte eller indirekte indvirkning på andre områder af dit liv?

  Mangler tid og overskud i hverdagen?

  Føler du en usikkerhed på din arbejdsplads, er der familie problemer, personlig trauma, er der nogle andre livskriser eller har du nogle ting i dit liv, som går dig på, uden at du selv synes, at du kan finde svarene?

  Og virker det som om der altid er udfordringer som forhindrer dig i at opleve dit største potentiale?

  Så har du måske svært ved at prioritere – eller måske har du ikke endnu fundet en måde at lade dine stærke sider tage styringen.

  Vi har alle styrker og svagheder – og det gælder om at bruge sine styrker til at overkomme sine svagheder, og dermed genfinde kontrollen i livet.

  Jeg hjælper dig, der står over for en fysisk eller følelsesmæssig udfordring i enten dit privatliv eller i dit arbejdsliv – eller i det felt, der ligger midt i mellem – og som gerne vil have nye redskaber til at komme videre i en situation og få indre ro.

  Jeg arbejder altid med den coachende samtale, men tager samtidig udgangspunkt i din krop som talerør for dig og dine problematikker. Det kan ske igennem kropterapeutiske behandlinger eller kinesiologisk muskeltestning, der begge giver mulighed for at bevidstgøre ubevidste problematikker.

  Din krop kan fortælle dig historier, som dit sind har fortrængt, men når de to forbindes vil du også have nemmere ved at afkode dine behov, ønsker og præsentere dig for de relevante løsninger.  Når svarene kommer fra dig selv, oplever du ny kontakt til dig selv, og du får klarhed og fornyet styrke uanset hvilken problemstilling eller hvilket ønske, du har.

  Jeg kan hjælpe

  Kontakt mig for en uforpligtende snak.