• Afbalancering & Kinesiologi - din krop lyver aldrig

Flyder energien frit i din krop? Muskeltesten, den kinesiologiske afbalancering, afslører de områder i kroppen, hvor der arbejdes enten for lidt eller for meget i de systemer, der uafladeligt arbejder for at holde dig sund, rask og i gang.

En kinesiologisk behandling tager udgangspunkt i at afbalancere din psykiske og fysiske biokemi. En krop og et sind i balance kan tage styringen over egene tanker – og det er tanker der fører til handling.

Når først dine tanker er i balance, træffer du bedre beslutninger, samt styrker naturligt din egen evne til at helbrede dig selv, og vil trives meget bedre i næsten alle områder i dit liv.

Sammen går vi på opdagelse i din krop og afdækker ubalancerne samt din krops eget bud på, hvad der skal til for at du kommer tilbage i den rette balance. 

kropsterapi og berøring på brixen

Kinesiologisk Afbalancering

Kinesiologien er et helhedsorienteret værktøj, der inddrager din biokemi, din strukturelle tilstand og ikke mindst dit følelses-og (sjæle)liv, da de tre størrelser hele tiden arbejder sammen og gensidigt påvirker hinanden gennem organernes aktivitet, hormonsystemets og nervesystemets utrættelige arbejde. 

Jeg arbejder især inden for områderne søvnløshed, barnløshed, kvindens og mandens overgangsalder, depression samt astma og allergier, evt. anden autoimmune sygdom.

Personlig mentor

Jeg er personlig mentor og kropsterapeut for ressource-stærke mennesker – dem, du måske ellers ikke forestiller dig har brug for en coach.

Iværksætter

Jeg er iværksætter, stifter af Novelleforlaget.dk (Danmarks de facto første online forlag), redaktør, forfatter og foredragsholder.

B.A. i erhversret fra CBS

Jeg har læst sam.bas. på RUC, og er B.A. i erhvervsret fra CBS. Jeg har mange år bag mig i forsikringsbranchen, på casino og som psykiatrisk plejer i Stockholm.

NLP-Coach

Jeg er uddannet i NLP-coaching, BevidsthedsBerøring og induktionsmassage samt ivrig studerende af den esoteriske filosofi og kinesiologi.

Blogger og TV-gæst

Jeg har flere gange været med i Go’morgen og Go’aften Danmark i forbindelse med – og blogger om – temaet ufrivillig barnløshed.

20 år hos førende mentorer

Det mentale og spirituelle har alle dage optaget mig. De sidste 20 år har jeg brugt utallige timer på forløb hos førende mentorer i udlandet og i Danmark.

chrom-profil

“Lær at lytte til din krop i stedet for at overhøre dens signaler til dig.”

AfbalAncering

Hvad er dit behov?

Selvhelbredelse

Hvis du får et blåt mærke eller et sår på fingeren, vil din krop af sig selv igangsætte processer, der får det til at hele og efterlade huden så fin og hel som før. Det tænker vi ikke over, men er udtryk for kroppens evne til at (gen)finde balancen efter en i princippet hvilken som helst skade.

Dette princip gør sig gældende for alle tilstande, og når vi oplever sygdom har vi omvendt ikke givet kroppen muligheden for at gøre brug af sine selvhelbredende evner. Det kan skyldes at vi giver den noget helt forkert at spise, at vi aldrig kan slappe af, og dermed altid forbruger for mange af kroppens iboende ressourcer og /eller at vores søvn er for lidt eller for ringe.

Enhver afbalancering kommer hele vejen rundt og du kan vælge en afbalancering om måneden, i kvartalet eller præcis efter dit behov. Du får også opgaver med hjem, for det er din indsats. Ønsker du imidlertid at arbejde intenst med en problematik – enten fordi den fylder rigtig meget, eller du har haft den i lang tid – så kan du vælge et ABC-forløb. 

Vil du vide mere?

Jeg er her for at hjælpe

Det kan være svært at tage stilling til en behandling hvis man har været sresset, presset og ellers haft det svært i en længere periode.  Derfor tilbyder jeg selvfølglig at hjælpe med at finde den helt rigtige behandling til dig som har brug for mærkbare resultater. 

Om det så bliver en enkel afbalncering eller et gennemgående forløb – sammen ved jeg at vi kan finde frem til den helt rigtige behandling til dig og dine behov.