Kom i balance og få indsigt i dig selv med coaching til erhverv

I mine sessioner fokuserer jeg på, at du kommer i balance, og at indsigten i dig selv giver dig mere overskud, overblik og evnen til at se muligheder frem for begrænsninger både i dit private og i dit professionelle liv. Jo mere du er i balance, jo bedre kan du håndtere modgang, set-backs og indse værdien af den læring, det medfører. Ultimativt vil du få en bedre work/life-balance, en bedre evne til at prioritere og en bedre evne til at sætte og nå mål for din virksomhed med coaching til erhverv

  Professionel massage på kontoret

  Få mere overksud med erhvervscoaching - både som leder og medarbejder

  I mine sessioner fokuserer jeg på, at du kommer i balance, og at indsigten i dig selv giver dig mere overskud, overblik og evnen til at se muligheder frem for begrænsninger både i dit private og i dit professionelle liv.

  Føler du dig som medarbejder ofte presset på arbejde? 

  Er din hverdag fyldt med stress, afbrydelser og uforudsigelighed der gør du mister overblik og overskud?

  Skal du som leder forholde dig til så mange situationer og mennesker, at du begynder at føle dig beslutningstræt?

  Så er der værktøjer der kan hjælpe. Det hele starter med at forstå dig selv, så du kan genfinde balancen i dit indre – det er her jeg kommer ind i billedet.

  Personlig mentor

  Jeg er personlig mentor og kropsterapeut for ressource-stærke mennesker – dem, du måske ellers ikke forestiller dig har brug for en coach.

  Iværksætter

  Jeg er iværksætter, stifter af Novelleforlaget.dk (Danmarks de facto første online forlag), redaktør, forfatter og foredragsholder.

  B.A. i erhversret fra CBS

  Jeg har læst sam.bas. på RUC, og er B.A. i erhvervsret fra CBS. Jeg har mange år bag mig i forsikringsbranchen, på casino og som psykiatrisk plejer i Stockholm.

  NLP-Coach

  Jeg er uddannet i NLP-coaching, BevidsthedsBerøring og induktionsmassage samt ivrig studerende af den esoteriske filosofi og kinesiologi.

  Blogger og TV-gæst

  Jeg har flere gange været med i Go’morgen og Go’aften Danmark i forbindelse med – og blogger om – temaet ufrivillig barnløshed.

  20 år hos førende mentorer

  Det mentale og spirituelle har alle dage optaget mig. De sidste 20 år har jeg brugt utallige timer på forløb hos førende mentorer i udlandet og i Danmark.

  coaching erhverv

  Når svarene kommer fra dig selv, oplever du ny kontakt til dig selv, og du får klarhed og fornyet styrke uanset hvilken problemstilling eller hvilket ønske, du har.

  MINE Sessioner giver dig overskud

  til at overkomme dine udfordringer

  Har du nogle gange fornemmelsen af, at du ikke bruger din tid optimalt? At du bekymrer dig for meget om din virksomheds økonomi? At du driver en virksomhed på bekostning af din familie og dine venner?

  Så er du bestemt ikke alene. Mange selvstændige sidder fast i deres bekymringer og har tendens til at arbejde for meget, fordi opgaverne er mange og prioritering er en daglig udfordring.

  Fælles for langt de fleste er, at de så gerne vil lykkes – men frygten for at fejle er et ubevidst benspænd, som gør at de ikke har ressourcerne til at tænke ud af boksen og overkomme udfordringen. At de har svært ved at prioritere de mange områder, man skal have styr på som selvstændig.

  Det er her, mine behandlinger og samtaler med dig hjælper dig. Jeg fortæller dig ikke, hvad du skal gøre, men jeg hjælper dig med at finde frem til det selv ved at give dig nye værktøjer og indsigter. På den måde giver min vejledning dig en livsvarig forandring, et vedvarende overskud og mindre risiko for at brænde ud eller lægge dig langtidssyg.

  coaching erhverv

  Book en dag hos jeres virksomhed

  Coaching til 4-5 medarbejdere