Kropsterapi

Kropsterapi

Mangler du overskud til at gøre de ting, du elsker? Føler du dig uoplagt, og at din krop er træt, tung og energiforladt?
Det er ikke altid omlægning af kost og mere motion er løsningen på hele problemet.

Måske har kroppen nogle blokeringer, som forhindrer energien i at flyde og derfor  begrænser din dagligdag

–  men som du er helt ubevidst omkring?

 

Din krop er nemlig en sort boks, som lagrer alt, du har været ude for i dit liv. Nogle af de oplevelser fortrænger dit sind, men de ligger stadig som fysiske manifestationer. Sommetider skaber de blokeringer i dit bindevæv.

Disse blokeringer forhindrer dit naturlige energiflow, og de begrænser din krop i at kunne udskille affaldsstoffer og rense sig selv. Du får måske også svært ved at træffe en beslutning, fordi du ikke kan mærke i dig selv, hvad du virkelig ønsker.

Kropsterapien hjælper dig med at få mere energi i hverdagen og med at blive sikker på, hvad der er det rette for dig.

Behandlingen foregår med let berøring og opmærksomhed på hele din krops landskab. Når dit sind og din krop igen bliver forbundet, vil du også føle dig mere i balance, mere selvsikker, og du vil genvinde din energi i hverdagen og øge din livskraft.

Læs mere om, hvordan kropsterapi giver dig den energi og styrke, du så brændende ønsker nedenfor.

  bevidsthedsberøring på brix

  Er du kørt fast i dit liv og din hverdag?

  Sidder du fast et sted i dit liv med ønsket om at komme videre – men ved du ikke hvordan?

  Oplever du at sidde fast i dine tanker, men mangle motivationen eller ressourcerne til at handle? Kender du følelsen af, at al energi forlader din krop ved tanken om den handling, der skal til, for at du kommer videre i dit liv?

  Stagnation er ofte et resultat af, at dit mentale, følelsesmæssige og kropslige jeg er ude af balance. At du ikke mærker dig selv, og at du derfor bliver usikker omkring hvilken beslutning, du skal tage. Kropsterapi hjælper dig med at komme ud af dit hoved og ind i din krop for at finde indre ro. Så kan du endelig mærke helt efter og finde frem til det, du brændende ønsker eller har behov for.

  Kropsterapien hjælper dig med at genvinde din glæde og din energi i hverdagen

  Med kropsterapi opnår du indsigt, balance og styrke.

  Din nye indsigt vil give dig mere selvtillid og indre styrke, og du vil få fornyet energi og mere livskraft.
  Hør mere om mine behandlinger og lad os finde den rette til dig  Hvad er Kropsterapi?

  Kropsterapi er en massebetegnelse for en lang række forskellige terapiformer, som dog har det tilfælles, at de overordnet set fokuserer på at skabe balance mellem krop og sind.

  Al kropsterapi tager afsæt i kroppen, som nøglen til at se og identificere de områder, der kan forløses – enten fysisk eller følelsesmæssigt.
  De sidste 100 år har mange varianter af kropsterapi set dagens lys, og selv for udøvere af de forskellige discipliner, kan forskellene mellem de forskellige kropsterapeutiske varianter være en anelse flydende.

  Nogle af de mere kendte former for kropsterapi er: BODY SDS, Manu Vision, Totum, Kranio Sakral terapi.

  Derudover er der selvfølgelig de mere klassiske som kiropraktik, fysioterapi og naturligvis et utal af forskellige former for massage, fysiurgisk, hot stone, thai og så videre.

  Hvordan virker Kropsterapi?

  Kropsterapi virker stimulerende for kroppens system. Behandlingen stimulerer sammenhænge mellem følelser, tanker, energi og krop – altså hele dig. Den blide og empatiske berøring, tålmodighed og et ærligt rum til at være dig. præcis som du er, hjælper dig til at åbne op indefra.

  Kropsterapi fokuserer på at møde kroppen, der hvor den er og sende den videre til der, hvor den burde være. Med udgangspunkt i kroppens tilstand, åndedræt og kvalitet af berøring mødes klienten og behandleren både fysisk men også følelsesmæssigt og bevidsthedsmæssigt.

  Kropsterapien er en holistisk behandling, hvor fokus er på at få negative energier i kroppen frigivet, så du kan få din krop “tilbage”.

  Hvordan foregår kropsterapi hos Vivian Chrom?

  Jeg starter og tager udgangspunkt i en coachende samtale med grundlag i din krop, som agerer talerør for dig og dine udfordringer. 

  Selve behandlingen foregår med ord og berøring – og den blide og empatiske berøring åbner kroppens porte, etablerer et naturligt og roligt åndedræt. Mellemregningerne springes over, når vi arbejder direkte på og med dine muskler, dit bindevæv og dit skelet.

  Således kan du uforbeholdent komme i kontakt med dine egne ressourcer og transformere kroppens spændinger til ny energi, viden om dig selv og din historie, og visdom til at gå videre i livet, klogere og mere hel.

  Kropsterapi i København

  Kropsterapi behøver ikke være uoverkommeligt at finde plads til. Jeg foretager både sessioner i mine lokaler nord for København, men jeg tilbyder også ordninger for firmaer, hvor jeg kommer ud til jer, så I kan få behandling på arbejdspladsen.

  Det er vigtigt at holde sygdommen nede på arbejdspladsen og få dine nøglemedarbejdere til at levere deres bedste i en sund og rask krop, hvor de er den bedste udgave af sig selv. Derfor leverer vi altså kropsterapi i hele København men også udenfor til dig og dit firma.

  Kropsterapi og bevidsthedsberøring er til dig, der ønsker at arbejde med sig selv og ønsker at benytte den viden og visdom, der allerede ligger i din krop, så du kan opleve, at du kommer hjem til dig selv og finder de svar, du har brug for. 

  Men det er også til dig, der har brug for et frirum. Et frirum hvor du kan møde dig selv og søger nogle svar i livet – uanset om du står overfor utroskab, skilsmisse, sygdom og barnløshed.

  Lyder det interessant?
  Jeg kan hjælpe

  Kontakt mig for en uforpligtende snak.

  Personlig mentor

  Jeg er personlig mentor og kropsterapeut for ressource-stærke mennesker – dem, du måske ellers ikke forestiller dig har brug for en coach.

  Iværksætter

  Jeg er iværksætter, stifter af Novelleforlaget.dk (Danmarks de facto første online forlag), redaktør, forfatter og foredragsholder.

  B.A. i erhversret fra CBS

  Jeg har læst sam.bas. på RUC, og er B.A. i erhvervsret fra CBS. Jeg har mange år bag mig i forsikringsbranchen, på casino og som psykiatrisk plejer i Stockholm.

  NLP-Coach

  Jeg er uddannet i NLP-coaching, BevidsthedsBerøring og induktionsmassage samt ivrig studerende af den esoteriske filosofi og kinesiologi.

  Blogger og TV-gæst

  Jeg har flere gange været med i Go’morgen og Go’aften Danmark i forbindelse med – og blogger om – temaet ufrivillig barnløshed.

  20 år hos førende mentorer

  Det mentale og spirituelle har alle dage optaget mig. De sidste 20 år har jeg brugt utallige timer på forløb hos førende mentorer i udlandet og i Danmark.

  Kontakt

  “Nu har vi begge læst bogen om mig. Du læste den udenpå, og jeg læste den indeni” Klient, Tina

  Vejen ind er vejen ud

  Du har allerede svarene i dig selv

  Er du klar til at genfinde dine indre ressourcer, blive helt sikker på dig selv og få meget mere energi i din hverdag?

  Så kontakt mig og lad os tage en snak om den behandling eller det forløb, der passer til netop dig ved at ringe på telefon 31 17 11 33 eller ved at udfylde min kontaktformular og beskrive dig selv og dine udfordringer og ønsker.