Coaching
- med sjæl

Jeg tilbyder en række behandlinger indenfor coaching. Fælles for dem er, at de tager udgangspunkt i det hele menneske og skaber balance.

Jeg tilbyder Coaching som en enkelt yddelse, eller som en del af et holistisk ABC forløb, hvor jeg, sammen med dig skræddersyer et behandlingsforløb der målrettet dine specifikke udfordringer.

  FIND DEN INDRE RO & BALANCE

  MED DEN RETTE COACHING

  Har du også haft fysiske eller følelsesmæssige udfordringer, som har hindret dig i at gøre det, du gerne ville, og som har haft direkte eller indirekte indvirkning på andre områder af dit liv?

  Jeg hjælper dig, der står over for en fysisk eller følelsesmæssig udfordring i enten dit privatliv eller i dit arbejdsliv – eller i det felt, der ligger midt i mellem – og som gerne vil have nye redskaber til at komme videre i en situation.

  Føler du dig ofte træt, fysisk udfordret, eller har du nogle ting i dit liv, som går dig på, uden at du selv synes, at du kan finde svarene?

  Jeg arbejder altid med den coachende samtale, men tager samtidig udgangspunkt i din krop som talerør for dig og dine problematikker. Det kan ske igennem kropterapeutiske behandlinger eller kinesiologisk muskeltestning. Hvilket begge giver mulighed for at bevidstgøre ubevidste problematikker i dit sind.

  Din krop kan fortælle dig historier, som dit sind har fortrængt, men når de to forbindes vil du også have nemmere ved at afkode dine behov, ønsker og præsentere dig for de relevante løsninger.  Når svarene kommer fra dig selv, oplever du ny kontakt til dig selv.  Derudover får du klarhed og fornyet styrke uanset hvilken problemstilling eller hvilket ønske, du har.

  Kontakt

  Når svarene kommer fra dig selv, oplever du ny kontakt til dig selv, og du får klarhed og fornyet styrke uanset hvilken problemstilling eller hvilket ønske, du har.

  Træk vejret dybt

  Derfor er dit åndedræt essentielt

  Åndedrættet er et barometer på vores generelle tilstand.

  Lyder det interessant?
  Jeg kan hjælpe

  Kontakt mig for en uforpligtende snak.