Holistisk Terapi Behandling i udestue

Referencer

Referencer

Her læser du udtalelser fra et udpluk af de mennesker, jeg allerede har hjulpet i privat såvel som i erhvervsøjemed.

Har du spørgsmål, eller vil du have en uforpligtende snak om, hvordan jeg hjælper dig eller din virksomhed, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig på telefon +45 31 17 11 33.

Marianne Kierkegaard

Leder

Røntofte Krisecenter

Bevidsthedsberøringsterapeut Vivian Lee Chrom er tilknyttet krisecentret Røntofte, og her giver Vivian krisecenterets beboere, personale og de frivillige vagter mulighed for hver 14. dag at komme i kontakt med dybere, indre gemte traumer, svære hændelser og smerter i livet.

Dette foregår via Vivians blide massage, som i særdeleshed er med til at bevidstgøre om egen krops betydning og reaktioner gennem en kombination af mild kropsterapi, wellness, afspænding og psykoterapi.

Vi har lært Vivian at kende som en yderst varm, rolig, eftertænksom og hjertelig person, som kær dette kommer tæt på det menneske, hun arbejder med.

Vivian er meget seriøs, faglig og dygtig.

Vivians facon og personlighed er altafgørende for, at de voldsudsatte kvinder kan åbne sig og have tillid og tryghed til at modtage bevidsthedsberøringsterapien.

Vi oplever og ser, at vores beboere skriver sig op og står i kø, lige efter listen er kommet op for at komme til Vivians tilbud på krisecentret, blandt flere andre tilbud.

Vi kan efter vores erfaringer og kendskab til bevidsthedsberøringsterapeut Vivian Lee Chroms seriøsitet, faglighed og dygtighed kun varmt anbefale. Ethvert menneske burde tilbydes denne mulighed.

Gennem Vivians kombination af kropsterapi, wellness, afspænding og psykoterapi skaber hun hver 14. dag et rum for krisecenteret Røntoftes beboere. Her kan de komme i kontakt med og bearbejde dybere traumer, svære hændelser og smerter i livet. På baggrund af vores erfaring med Vivians rolige, hjertelige og ikke mindst professionelle tilgang anbefaler vi på det varmeste hendes behandlinger til ethvert menneske.

Udefra og ind syn på dig selv …

Som selvstændig virksomhedsejer oplever jeg tit, at du er på 24 timer i døgnet og ofte glemmer dig selv i den forbindelse.

Efter at have været i et forløb hos Vivian oplever jeg, at hun har været katalysator til, at jeg igen er begyndt at se udefra og ind på mig selv som person. Det har givet de nødvendige reflektioner på, hvordan der kommer mere balance mellem mig som person og mit arbejdsliv.

Vivian kan noget ganske særligt i forhold til mennesker. Eksempelvis har jeg for kort tid siden flækket min skulderlæbe på min sidste skitur. Vivian har påtaget sig opgaven at arbejde med de konstante smerter, jeg har oplevet de sidste 7 uger, hvilket har været godt – fordi jeg er modstander af at tage piller. På de syv uger har jeg taget piller under 10 gange, hvor lægerne ellers har opfordret mig til at tage 12 smertestillende piller i døgnet.

Vivian har også haft et indlæg på en af mine uddannelser i salgspsykologi, hvor hun inspirerede de selvstændige, som havde lidt berøringsangst i forhold til det at sælge. Igen viste Vivian sine kompetencer indenfor det at arbejde med mennesker, så de flyttede nogle oplevelser til forståelse og motivation til at løse deres udfordring.

– så har du noget personligt, som trænger til et eftersyn udefra og ind, så vil jeg varmt anbefale, at du tager en samtale med Vivian.

Jeg er overbevist om, at hun kan hjælpe dig, dine kollegaer og din virksomhed på flere områder.

Søren Lindhardt

Business Mentor, underviser og foredragsholder

Lindhardt A/S

Jakob

 

Den måde traumer påvirker os på, har ikke noget med traumets størrelse at gøre, men måden vi er i stand til at håndtere eller ikke håndtere dem på. Jeg blev engang påkørt af en flugtbilist, så bilen, jeg kørte i væltede og var tæt på at kure ind i en kiosk. Næste dag kørte min kammerat og jeg på ferie som planlagt i en anden bil. Omvendt har jeg oplevet så mange skuffelser, og følelsesmæssige traumer, at det har sat sig i hele min krop.

Vivian er og har været en meget vigtig livline i min proces. At have tålmodighed med mig selv for at blive rask og opnå balance er noget af det sværeste, jeg kommer til at lære i mit liv. Den største fejltagelse har været, at jeg forventede at gøre det alene. Men det er der ingen, der behøver: Jeg tror på at alle, uanset fortid, fortjener at få den hjælp, de har brug for.

Jeg har nu været hos Vivian en del gange, og jeg må sige, at jeg næsten ingen ord har for, hvor dygtig hun er.

Jeg er imponeret over, at hun formår at få de følelser frem i min krop, som jeg har gået i mange år og prøvet at holde tilbage – ved at røre dine sanser og krop.

Hun formår at sætte ting i gang i ens krop og hoved, som pludselig giver mening, og giver en reaktion som gør, at man føler sig SÅ enormt lettet bag efter. Når jeg kigger mig selv i spejlet, efter at have været hos Vivian, ser jeg et helt andet menneske. En pige/kvinde, som får mere selvtillid for hver gang, jeg er hos Vivian. Min krop reagerer også bagefter, og jeg kan mærke, at den higer efter mere luft og ro.

Vivian har en rolig måde at arbejde på, som gør, at man føler sig tryg og værdsat på den måde. Hun giver dig styrke og fodfæste tilbage. Formår at ændre dine holdninger omkring dig selv og giver dig din tillid tilbage mellem din krop og dit hoved.

Hun har formået at finde mit indre jeg, og hun har givet mig styrke til at se mig selv og mærke efter, når kroppen reagerer. Vivian givet mig mod til at handle på mine reaktioner fra min krop. Hun har været med til at få den pige/kvinde tilbage, som blev glemt i alt rodet, og i dag er jeg et helt andet menneske og den mor, jeg altid ønskede at være.

Jeg kan kun anbefale Vivian, og jeg vil aldrig med ord kunne beskrive dét, hun gør, for det skal virkelig opleves… Hun er fantastisk, og det bliver hele turen værd.

Mange knus fra

En mor, der endelig fandt fodfæste

Anja

Anette Graversgaard

Vivian skaber et bevidsthedsrum, og jeg har modtaget den blideste berøring, som samtidig har givet dybe indsigter omkring mig selv.

Det er tankevækkende, hvordan min krop husker situationer, hvor den har kompenseret for manglende tryghed ved at spænde op eller ‘gøre’ sig følelsesløs. Vivian kan – med sit indfølende væsen – fornemme og se, hvor i kroppen disse blokeringer har sat sig. Og ikke mindst hjælper hun med at forløse disse blokeringer ved at berøre og genskabe forbindelsen.

Jeg var tryg ved Vivian fra start, og hun er rigtig dygtig på sit felt. Tålmodig og omsorgsfuld.

Derfor åbnede det op i kroppens væv og hukommelse. Gamle spændinger, som holdes i kroppen fra stress og traumer, kom på plads, blev forløst. Jeg opdagede simpelthen, at hvor jeg tidligere spændte op i sociale sammenhænge, var det nu forsvundet.

En oplevelse af, at kroppen er tryg i sig selv.

Shauna

Siri Grinde

Kjære Vivian – for en reise vi har hatt! Hvert møte har vært som et nytt kapittel i oppdagelsen av meg selv.

Jeg skulle ønske jeg hadde hatt/gitt meg selv mere tid etter hver gang til å gå i dybden med erkjennelsene. Men jeg tror de virker videre i underbevisstheten allikevel, når du en gang har vist kroppen vei, og åpnet for nye muligheter å være i verden på.

Etter hver behandling føler jeg meg mere hjemme i meg selv – åpnet, utvidet og samlet på én gang. Tillitsfull til det liv, jeg går i møte. Takk.

Tusind tak Vivian, for dig og de 4 behandlinger med Bevidstheds-Berøring jeg har modtaget hos dig indtil nu. Det har været guld værd!

Det har været en virkelig god støtte i min proces med at slippe ubalancer og gamle begrænsninger både fysisk og psykisk og jeg har følt mig mødt på en meget dyb måde. Har også kunnet mærke din varme sådan helt fysisk i behandlingerne og også via din dybe indsigt og indlevelse.

Navina V.

Personlig mentor

Jeg er personlig mentor og kropsterapeut for ressource-stærke mennesker – dem, du måske ellers ikke forestiller dig har brug for en coach.

B.A. i erhversret fra CBS

Jeg har læst sam.bas. på RUC, og er B.A. i erhvervsret fra CBS. Jeg har mange år bag mig i forsikringsbranchen, på casino og som psykiatrisk plejer i Stockholm.

NLP-Coach

Jeg er uddannet i NLP-coaching, BevidsthedsBerøring og induktionsmassage samt ivrig studerende af den esoteriske filosofi og kinesiologi.

20 år hos førende mentorer

Det mentale og spirituelle har alle dage optaget mig. De sidste 20 år har jeg brugt utallige timer på forløb hos førende mentorer i udlandet og i Danmark.