Om mig

Læs mere om mig og mine metoder

Dét at skabe tillid og tryghed giver mig en særlig evne til at få folk til at vise mig, hvem de er – ikke den, de tror, de er, men den person de rent faktisk er.

Jeg har en stærk analytisk sans, der, når vi taler sammen hjælper til, at jeg nemt kan sortere og prioritere det, der er vigtigt og relevant for dig, og dermed skabe klarhed på evner, målsætninger og de indre konflikter, du er fanget i, når der er uoverensstemmelse mellem det, du ved inderst inde – og dine handlinger.

Vestafrikanerne siger meget præcist: En gammel håndværker er som et brændende bibliotek. Siden 2019 har jeg været i gang med at tage læreruddannelsen i en slags mesterlære på DKUC.dk, så jeg har mulighed for at undervise og med tiden drive min egen skole i BevidsthedsBerøring. Jeg lærer derfor det uvurderlige håndværk til mennesker direkte fra kilden i BB-metoden, Bjørn Herold Olsen, før han takker af

Personlig mentor

Jeg er personlig mentor og kropsterapeut for ressource-stærke mennesker – dem, du måske ellers ikke forestiller dig har brug for en coach.

B.A. i erhversret fra CBS

Jeg har læst sam.bas. på RUC, og er B.A. i erhvervsret fra CBS. Jeg har mange år bag mig i forsikringsbranchen, på casino og som psykiatrisk plejer i Stockholm.

NLP-Coach

Jeg er uddannet i NLP-coaching, BevidsthedsBerøring og induktionsmassage samt ivrig studerende af den esoteriske filosofi og kinesiologi.

20 år hos førende mentorer

Det mentale og spirituelle har alle dage optaget mig. De sidste 20 år har jeg brugt utallige timer på forløb hos førende mentorer i udlandet og i Danmark.

Det særlige ved mit koncept er, at jeg, udover samtalen og den kognitive forståelse, inddrager kroppen og de øvrige sanser som talerør for de problematikker, der styrer dig – uden du er klar over det. For kroppen lyver aldrig.

Flere tusind år gammel kinesisk lægevidenskab og moderne viden om anatomi og fysiologi er en stærk kombination, når det kommer til afdækning og afhjælpning af eksisterende sygdom.

Jeg finder også jævnligt inspiration hos Rudolf Steiner, Martinus og Beesley, som med deres respektive indsigter bidrager med andre perspektiver på tilværelsen og på det at være menneske.

Når du arbejder med dit sind, følelser og tanker ud fra en åndsbaseret og energetisk forståelse, får du nye indsigter, der giver ro, balance og energi i det levede liv.

Og når du begynder at forstå din egen rolle ud fra et større perspektiv, kan det være med til at lægge en distance til omstændigheder, der tidligere har lagt beslag på dine ressourcer.

Det er mit absolutte mål, at du føler dig hel, kompetent og glad for dit liv, når du begynder at forstå, at alle dine konflikter er noget, der får dig til at vokse og blive større, og mere bevidst.

Du kan ikke være for stor, for lille eller forkert hos mig. Jeg ser dig uanset, hvordan du pakker det ind. Og hvis du skal være ærlig, så ved du, at du er bedst tjent med en sparringspartner, du ikke kan løbe om hjørner med. Mit højeste ønske er, at du finder din egen visdom. Så har du ikke længere brug for mig. Og derfra kan du løse alt.

Andre ydelser

ABC Forløb

Afbalancering, bevidsthedsberøring og coaching er nøgleordene. Et forløb for dig, der oplever en vedvarende livskrise og ønsker at dykke dybt ind i dine udfordringer. Jeg benytter holistiske behandlinger som afbalancering, kropsterapi og coaching, der skaber harmoni mellem krop og sind. Målet er at gamle mønstre erstattes med nye lærdomme og indsigter som bidrager til en lysere fremtid.

Læs mere

Holistisk terapi

Gennem psykospirituel coaching og holistisk terapi kan du opnå betydelige forbedringer både fysisk og psykisk. Hvis du ofte føler, at dine velmenende handlinger kolliderer med uventede hindringer eller ikke bliver værdsat af andre, kan jeg hjælpe.

Læs mere

Bevidsthedsberøring

En blid kropsterapi, der skaber dyb afspænding i både krop og sind, ideel for dig, der ønsker at udforske og helbrede kroppens skjulte bagage. Denne metode er særligt effektiv for at håndtere fysiske og psykiske traumer, fra overgreb og operationer til sorg og smerte, og hjælper dig med at genoprette
balance og heling.

Læs mere

Kinesiologi

Oplever du ubalancer som søvnløshed, allergier, smerter, eller psykiske symptomer som uro og rastløshed? Bag disse symptomer kan der ligge dybere ubalancer, ofte ubevidste, hvor kinesiologi kan tilbyde effektiv hjælp.

Læs mere

Stresshåndtering

Er du plaget af stress og føler dig konstant anspændt, hvilket påvirker din evne til at slappe af og være nærværende i hverdagen? Hvis du oplever symptomer som søvnbesvær, mavesmerter, træthed, eller føler dig fraværende selv blandt nære, kan jeg hjælpe.

Læs mere