Holistisk Terapi Behandling i udestue

Bevidsthedsberøring

Bevidsthedsberøring er en blid og nænsom form for kropsterapi, der giver dyb og behagelig afspænding i din krop; og du vil opleve, at når du mærker afspænding i din krop, giver det også afspænding til dit sind.

Bevidsthedsberøring er en meget ressourceorienteret og kropsterapeutisk behandlingsmetode. Det er en metode for dig, der gerne vil arbejde med dig selv, og som måske allerede fornemmer, at din krop også har en bagage, som du gerne vil have kigget på – men ikke helt ved hvordan.

 

Brug bevidsthedsberøring som terapi for kroppen

Har du potentielt fysiske og/eller psykiske traumer i din bagage, som du endnu ikke har fået kigget på? Eller som du måske ikke har lyst til at kigge på alene?

Disse traumer kan eksempelvis være: overgreb, operationer, styrt, eller andre voldsomme oplevelser. Men det kan også være psykiske oplevelser, sorg, frygt eller smerte, der gør det svært at komme videre i livet.

Lige meget hvilke former for traumer du har været igennem stort eller småt, så er det noget der kan påvirke din krop betydeligt; og på mange forskellige måder. Bevidsthedsberøring er en uhyre indfølende og dybdegående form for kropsterapi, men med en helt utroligt styrke og effekt. Du vil nå et niveau af afspændthed og afslapning, der samtidig giver adgang til nogle meget dybe planer i dig.

Det er derfor en ideel form for dig, der har erkendt at både du og din krop har brug for noget, der kan kan bringe dig tilbage i vatter, så din krop, dit sind og dit nervesystem kan komme i balance.

Vil du booke en behandling med bevidsthedsberøring?

Kontakt mig i dag

Vivian Chrom, jeg tilbyder coaching med kropsterapi og bevidsthedsberøring.

“Nu har vi begge læst bogen om mig. Du læste den udenpå, og jeg læste den indeni”
– Klient, Tina

Få hjælp til tankemylder og tristhed med bevidsthedsberøring

Du er både nøglen og nøglehullet!

Lad mig hjælpe dig ind i dig selv!

Din krop kender dig ud og ind, og har været med dig fra starten.

Det er igennem din krop, at du kan finde svar, insigt og styrke;

og din nye indsigt vil give dig mere selvtillid, styrke og livskraft.

——

Her finder du både spørgsmålene og svarene – ét ad gangen.

BevidsthedsBerøring hjælper dig med at genvinde din glæde og din energi i hverdagen

Med BB opnår du indsigt, balance og styrke.

Din nye indsigt vil give dig mere selvtillid og indre styrke, og du vil få fornyet energi og mere livskraft.

Hør mere om mine behandlinger og lad os finde den rette til dig.

Kontakt mig her

Vivian Chrom, jeg tilbyder coaching med kropsterapi og bevidsthedsberøring.

Hvad er bevidsthedsberøring / kropsterapi?

Hvad er det?

Kropsterapi er en massebetegnelse for en lang række forskellige terapiformer, der alle har det tilfælles, at de overordnet set, med kroppen i fokus, koncenterer sig om at balance mellem krop og sind.

BevidsthedsBerøring er den blideste og mest nænsomme af varianterne  – særligt til dig, der er ultrafølsom.

 

Hvordan virker det?

Kropsterapi virker stimulerende for kroppens system. Behandlingen stimulerer sammenhænge mellem følelser, tanker, energi og krop – altså hele dig. Den blide og empatiske berøring, tålmodighed og et ærligt rum til at være dig. præcis som du er, hjælper dig til at åbne op indefra.

Kropsterapi fokuserer på at møde kroppen, der hvor den er og sende den videre til der, hvor den burde være. Med udgangspunkt i kroppens tilstand, åndedræt og kvalitet af berøring mødes klienten og behandleren både fysisk men også følelsesmæssigt og bevidsthedsmæssigt.

Kropsterapien er en holistisk behandling, hvor fokus er på at få negative energier i kroppen frigivet, så du kan få din krop “tilbage”.

Hvordan foregår det?

Jeg starter og tager udgangspunkt i en coachende samtale med grundlag i din krop, som agerer talerør for dig og dine udfordringer.

Selve behandlingen foregår med ord og berøring – og den blide og empatiske berøring åbner kroppens porte, etablerer et naturligt og roligt åndedræt. Mellemregningerne springes over, når vi arbejder direkte på og med dine muskler, dit bindevæv og dit skelet.

Således kan du uforbeholdent komme i kontakt med dine egne ressourcer og transformere kroppens spændinger til ny energi, viden om dig selv og din historie, og visdom til at gå videre i livet, klogere og mere hel.

 

Hvorfor skal jeg booke min tid?

Kropsterapi behøver ikke være uoverkommeligt at finde plads til. Jeg foretager både sessioner i mine lokaler nord for København, men jeg tilbyder også ordninger for firmaer, hvor jeg kommer ud til jer, så I kan få behandling på arbejdspladsen.

Det er vigtigt at holde sygdommen nede på arbejdspladsen og få dine nøglemedarbejdere til at levere deres bedste i en sund og rask krop, hvor de er den bedste udgave af sig selv. Derfor leverer vi altså kropsterapi i hele København men også udenfor til dig og dit firma.

Kropsterapi og bevidsthedsberøring er til dig, der ønsker at arbejde med sig selv og ønsker at benytte den viden og visdom, der allerede ligger i din krop, så du kan opleve, at du kommer hjem til dig selv og finder de svar, du har brug for.

Men det er også til dig, der har brug for et frirum. Et frirum hvor du kan møde dig selv og søger nogle svar i livet – uanset om du står overfor utroskab, skilsmisse, sygdom og barnløshed.

Personlig mentor

Jeg er personlig mentor og kropsterapeut for ressource-stærke mennesker – dem, du måske ellers ikke forestiller dig har brug for en coach.

Iværksætter

Jeg er iværksætter, stifter af Novelleforlaget.dk (Danmarks de facto første online forlag), redaktør, forfatter og foredragsholder.

B.A. i erhversret fra CBS

Jeg har læst sam.bas. på RUC, og er B.A. i erhvervsret fra CBS. Jeg har mange år bag mig i forsikringsbranchen, på casino og som psykiatrisk plejer i Stockholm.

NLP-Coach

Jeg er uddannet i NLP-coaching, BevidsthedsBerøring og induktionsmassage samt ivrig studerende af den esoteriske filosofi og kinesiologi.

Blogger og TV-gæst

Jeg har flere gange været med i Go’morgen og Go’aften Danmark i forbindelse med – og blogger om – temaet ufrivillig barnløshed.

20 år hos førende mentorer

Det mentale og spirituelle har alle dage optaget mig. De sidste 20 år har jeg brugt utallige timer på forløb hos førende mentorer i udlandet og i Danmark.

Bevidsthedsberøring og kropsterapi

Bevidsthedsberøring er for dig, der ønsker at arbejde med dig selv i et trygt og nærværende frirum. Du ønsker få kontakt til den viden og visdom, der ligger i DIN krop. På den måde vil du opleve at komme hjem til dig selv og finde de svar, du har brug for til at tage de næste skridt.

Smerter, energitab og skavanker, som kan være mere eller mindre kroniske er ikke en dum krop, men tværtimod en klog og kompetent krop, der sender nødblus af sted – og prøver at fortælle dig, at det, du har gang i, nok ikke er det optimale for dig.

Føler du dig ofte træt, ked eller fysisk udfordret, eller har du nogle ting i dit liv, som går dig på, uden at du selv synes, at du kan finde svarene?

Har du ofte svært ved at bevare roen i maven, have det større overblik og bevare fokus?

Kroppen lyver aldrig – og hvis du vil vide, hvad der egentlig foregår i dig, så spørg din krop.

Jeg hjælper dig, der står over for en fysisk eller følelsesmæssig udfordring i enten dit liv eller i dit arbejdsliv – og som gerne vil have nye redskaber til at komme videre i en situation.

Jeg arbejder med empati og samtale, men kroppen er din bedste ven, så vi tager udgangspunkt i den som talerør for dig og dine udfordringer.

Dit liv får en vidunderlig opdrift, når vi arbejder med krop, følelser og bevidsthed.

Du oplever en ny kontakt og forbundenhed ikke bare med dig selv, men også med dine omgivelser. Og du vil opleve klarhed og fornyet indre styrke, uanset hvilke udfordringer eller ønsker, du har. Vivian Chrom, jeg tilbyder coaching med kropsterapi og bevidsthedsberøring.

 

Vivian Chrom, din skilsmisse coach og spirituelle livsvejleder

Vejen ind er vejen ud
Du har allerede svarene i dig selv

Bevidsthedsberøring har hjulpet mange med både fysiske og psykiske traumer, sorg, eller ensomhed. Og mange har også følt sig godt hjulpet i forbindelse med kronisk sygdom, enten som lindrende, smertereducerende behandling – eller blot at berolige tankerne. Netop derfor skal du kontakte mig hvis du har brug for at få din krop i balance igen.

Du kan booke din tid til BevidsthedsBerøring allerede i dag, enten i Hellerup eller på Falster. Du kan enten gøre brug af mit telefonnummer: +45 31 17 11 33, via  kontaktformular eller på min mail: kontakt@vivianchrom.dk for at booke din krop ind i balance!

Holistisk Terapi Behandling i udestue

Lad mig hjælpe dig med bevidsthedsberøring og kropsterapi

Det kan være svært at tage stilling til en behandling, hvis man har været stresset, presset og ellers haft det svært i en længere periode. Derfor tilbyder jeg selvfølgelig at hjælpe med at finde den helt rigtige behandling til dig, som har brug for mærkbare resultater.

Om det så bliver en enkel afbalancering eller et gennemgående forløb. Sammen ved jeg at vi kan finde frem til den helt rigtige behandling til dig og dine behov

Kontakt mig