Holistisk Terapi Behandling i udestue

Detox

Detox er et andet ord for udrensning. Vi skiller os af med det, vi føler er skadeligt for os. Lige nu går det rigtig meget på kosten, allergier, juice-kure, raw-food, tungmetal-udrensning, fjernelse af blyplomber osv. Men vi har det med at fokusere på det, der har skadet os, det, der er uopretteligt, det, vi ville ønske, vi havde vist for 10 år siden.

Og ikke mindst de onde mennesker, der har vidst alt dette, men som har valgt ikke at dele det med os, så vi nu må døje med konsekvenserne af vores egen manglende viden. Det er meget muligt at de er det. Men vi vælger at give dem kraft og energi ved at fokusere på dem. Der sker så meget L.O.R.T. i verden, at man ville bryde sammen, hvis man skulle give det alt sammen opmærksomhed. Så det bliver endnu vigtigere at vi vælger vores kampe fremover.

Skelneevne

Den anden aften havde vi gæster. Mennesker, jeg holder meget af. Vi snakkede om detox, rawfood, mælkeprodukter eller ej. Manden er det sødeste væsen man kan forestille sig. Kærlig, næstekærlig, omsorgsfuld.

Går virkelig op i social retfærdighed, kræver at man opfører sig ordenligt, og at politikere og andre meningsdanner og magtpositioner gør sig deres rolle klart – og lever op til den. Kan mærke, at det går ham på, fordi han reagerer imod alle de mange, der er ligeglade, hvor han selv kerer sig om de svage.

Men det kommer hurtigt til at havne i svada på svada, så i stedet at fokusere på det positive, så havner det i et blame-game, fordi alle andre dybest set er nogle uansvarlige røvhuller. Men til sidst lukker man bare ørerne.

Hvad bruger du din energi til?

Overvej, hvor du synes, du skal bruge din energi. Detox er mere end grøntsager. Detox er også at vælge, hvilke kampe vil du kæmpe. Hvad du vil bruge din energi på. Og stil dig selv spørgsmålet om du i det skjulte kæmper kampe, der i virkeligheden ligger under din værdighed – bare for ikke at komme til at bruge din kraft på at vise, hvor stor du i virkeligheden er? Hvor mange evner du faktisk har?

Hvor generøs, du har potentiale til at være. Bebrejdelse er smålighed. Accept er storsind. Og den energi, du sparer på ikke at involvere dig i en tabt sag, kan du jo bruge på det, du i virkeligheden er sat i verden for at promovere.