Holistisk Terapi Behandling i udestue

Selvkærlighed som Nøglen til Heling efter Skilsmisse

Efter en skilsmisse kan selvkærlighed være den mest værdifulde gave, du giver dig selv. Det er en rejse mod at forstå og acceptere dig selv på en dybere niveau, og det kan være en afgørende komponent i helingsprocessen.
Skilsmisse kan efterlade følelser af tab, tvivl og sårbarhed, men ved at praktisere selvkærlighed kan du genopbygge din selvtillid og tro på din egen styrke. Start med at omfavne dine følelser uden selvbedømmelse og anerkend, at hele sårene tager tid.

Prioriter dig selv

Prioriter at gøre ting, der bringer glæde og velvære ind i dit liv. Dyrk sunde vaner som motion, god ernæring og tilstrækkelig søvn.

Min egen redningskrans i forbindelse med min skilsmisse var min morgenbadning ved havet, der kun måtte aflyses, hvis det blæste en halv pelikan.

Den morgenbadning, sommer og vinter, var livgivende for krop og sjæl – og gav mig det kick hver morgen, der gjorde at jeg selv syntes, at jeg var sej – selv om jeg også var sønderknust og vred.

Omgiv dig med støttende mennesker, der fremmer en positiv atmosfære i din verden, og overvej at søge professionel hjælp som skilsmissecoaching eller terapi.

Kreditér: 425053 © Vasile Tiplea | Dreamstime.com