Holistisk Terapi Behandling i udestue

Afbalancering og selvhelbredelse

Hvis du får et blåt mærke eller et sår på fingeren, vil din krop af sig selv igangsætte processer, der får såret til at hele og efterlade huden så fin og hel som før. Og hvis den kan reparere huden på din finger, så kan den nok også helbrede så meget andet. Hvis du giver den mulighed for det. Afbalancering og selvhelbredelse er ikke en ny ide. Dog er vi ofte ikke opmærksomme på at vi har brug for afbalancering, afstresning og selvhelbredelse.

De gamle grækere talte om et sundt sind i en sund krop. ”Mens sana in corpere sano”. Men det kræver, at du er i balance. Og hvis du ikke er det, så skal du finde ud af, hvordan du genopretter balancen. Så hvad er dit behov?

I 1930’erne sagde lægen Thurmann Fleet fra San Antonio, Texas, at hvis mange behandlede symptomerne i stedet for årsagen til problemet, ville man dermed ikke opnå det ønskede resultat. Netop derfor skal man behandle en person holistisk, for at opnå det ønskede helbred.

Når først dine tanker er i balance, træffer du bedre beslutninger, samt styrker naturligt din egen evne til at helbrede dig selv. Du vil trives meget bedre i næsten alle områder i dit liv.

Sammen går vi på opdagelse i din krop og afdækker ubalancerne samt din krops eget bud på, hvad der skal til for at du kommer tilbage i den rette balance og finder din indre ro. Kinesiologi kan være det rette værktøj til en god start.

Ring her

“Lær at lytte til din krop i stedet for at overhøre dens signaler til dig.”

Kroppen er en magisk organisme

Kroppen har en iboende evne til at finde tilbage til homeostasen – hvis vi giver den mulighed for det og vil arbejde med de bagvedliggende årsager til, at kroppen er stået af. Dette princip gør sig gældende for alle tilstande. Når vi oplever sygdom har vi omvendt ikke givet kroppen muligheden for at gøre brug af sine selvhelbredende evner. Det kan skyldes at vi giver den noget helt forkert at spise, at vi aldrig kan slappe af, og dermed altid forbruger for mange af kroppens iboende ressourcer og /eller at vores søvn er for lidt eller for ringe.

Enhver afbalancering kommer hele vejen rundt, og du kan vælge én afbalancering om måneden, i kvartalet eller præcis efter dit behov. Du får også opgaver med hjem, for det er din indsats.

Ønsker du imidlertid at arbejde intenst med en problematik fysisk eller psykisk – enten fordi den fylder rigtig meget, eller du har haft den i lang tid – så kan du vælge et ABC-forløb.

 

Gør brug af afbalancering til at få kroppen i balance!

Muskeltesten guider os ind i din krop, og den hjælper til at afdække hvor ubalancerne er i din organisme.

En ubalance står sjælden helt alene, for kroppen er en kompleks mekanisme med mange samarbejder, der skal koordineres. Ubalancen tager således typisk afsæt i dine organer, dit hormonsystem, dit nervesystem og muskler – men ofte vil svaret findes i din psyke – og i dit forhold til andre mennesker.

Når krop og sind er i balance – eller det ubevidste sind er i overensstemmelse med det bevidste sind vil du opleve, at du kommer i balance. Du træffer dermed bedre beslutninger, samt styrker naturligt din egen evne til at helbrede dig selv. Du vil trives meget bedre på næsten alle områder af dit liv.

Sammen går vi på opdagelse i din krop og afdækker ubalancerne samt din krops eget bud på, hvad der skal til for at du kommer tilbage i den rette balance og finde din indre ro. Afbalancering kan dermed være det rette værktøj til en god start.

Personlig mentor

Jeg er personlig mentor og kropsterapeut for ressource-stærke mennesker – dem, du måske ellers ikke forestiller dig har brug for en coach.

Iværksætter

Jeg er iværksætter, stifter af Novelleforlaget.dk (Danmarks de facto første online forlag), redaktør, forfatter og foredragsholder.

B.A. i erhversret fra CBS

Jeg har læst sam.bas. på RUC, og er B.A. i erhvervsret fra CBS. Jeg har mange år bag mig i forsikringsbranchen, på casino og som psykiatrisk plejer i Stockholm.

NLP-Coach

Jeg er uddannet i NLP-coaching, BevidsthedsBerøring og induktionsmassage samt ivrig studerende af den esoteriske filosofi og kinesiologi.

Blogger og TV-gæst

Jeg har flere gange været med i Go’morgen og Go’aften Danmark i forbindelse med – og blogger om – temaet ufrivillig barnløshed.

20 år hos førende mentorer

Det mentale og spirituelle har alle dage optaget mig. De sidste 20 år har jeg brugt utallige timer på forløb hos førende mentorer i udlandet og i Danmark.

Hvad er afbalancering?

Afbalancering foregår ved hjælp af kinesiolog. I princippet tester jeg på dig – men jeg bruger mig selv som surrogat – det er nemmere og hurtigere – og giver mere tid til at tale om det, der er det centrale for din trivsel.

Det er et helhedsorienteret værktøj, der inddrager din biokemi, din strukturelle tilstand og ikke mindst dit følelses- og (sjæle)liv. Disse 3 størrelser arbejder hele tiden sammen og gensidigt påvirker hinanden gennem organernes aktivitet, hormonsystemets og nervesystemets utrættelige arbejde.

Book din behandlingstid i dag!

Jeg arbejder især inden for områderne søvnløshed, barnløshed, kvindens og mandens overgangsalder, depression samt astma og allergier, evt. anden autoimmune sygdom. Så hvis den ovenstående information lyder som noget for dig, kan du med en stor fordel booke din behandling i dag! Du kan enten gøre brug af mit telefonnummer: +45 31 17 11 33, kontaktformular eller min mail: kontakt@vivianchrom.dk for at booke din krop ind i balance!

Kontakt mig