Holistisk Terapi Behandling i udestue

ABC Forløb

Afbalancering, Bevidsthedsberøring & Coaching

Har du fysiske eller følelsesmæssige udfordringer, som har forhindret dig i leve op til dit største potentiale? Så er et ABC forløb noget for dig, hvis du gerne vil arbejde i dybden med dine problematikker. Oplever du en livskrise eller en svær tid, som allerede har varet alt for længe; kan det være en løsning at se lidt bredere på dig selv, dine tanker og din adfærd.

I et ABC-forløb bruger jeg mine forskellige værktøjer; der er nøje afstemt efter dit behov. Et holistisk behandlingsforløb er den bedste måde at spore sig ind på dine udfordringer og problemstillinger. Jeg tilbyder en række behandlinger indenfor afbalancering, kropsterapi og coaching. Fælles for dem er, at de tager udgangspunkt i det hele menneske og skaber balance.

 

Jeg har også kaldt forløbene for ABC-forløb, fordi vi ofte skal lære nye det ikke sjældent forholder sig sådan, at der skal smides noget ud; og noget nyt skal indlæres og indlejres i dit sind såvel som i din krop. Ligesom vi skulle lære et alfabetet, da vi startede i skole. Fordelen for dig, når du forpligter dig til et forløb er, at du har en plan, der giver dig håb for en bedre fremtid.

Du laver en aftale med dig selv om at få det bedre – og allerede det, giver dig en fordel.

OG samtidig får du den støtte og hjælp der skal til for at komme igennem de svære passager, som er en uundgåelig del af af påbegynde udvikling. Det jeg kan hjælpe dig med er derfor bl.a. din self management, samtidig med at vi kan finde de sten, du støder tæerne imod i skoen. Kroppen er en vigtig del af dette arbejde; men er det ikke muligt for dig at møde frem fysisk; så kan vi arbejde via zoom eller telefon. Vil aftale nærmere så ring i dag:

Ring her

“Når svarene kommer fra dig selv, oplever du ny kontakt til dig selv, og du får klarhed og fornyet styrke uanset hvilken problemstilling eller hvilket ønske, du har”

ABC Behandlingsforløbet der gør dig hel!

Afbalancering
vha. Kinesiologi

Når først dine tanker er i balance, træffer du bedre beslutninger, samt styrker naturligt din egen evne til at helbrede dig selv. Du vil trives meget bedre i næsten alle områder i dit liv.

Læs mere

Bevidsthedsberøring
vha. Kropsterapi

Bevidsthedsberøring er en blid og nænsom form for kropsterapi, der giver dyb og behagelig afspænding i din krop; og du vil opleve, at når du mærker afspænding i din krop, giver det også afspænding til dit sind.

Læs mere

Coaching vha.
Psykospirituel Coaching

Ved hjælp af psykospirituel coaching og holistisk terapi behandling kan du opleve forbedringer i dig selv som menneske, både fysisk og psykisk.

Læs mere

ABC Forløb

Kontakt mig på mail i dag for at få mere information om ABC behandlingsforløbet.

Læs mere

Personlig transformation
med kroppen som guide

Har du også haft fysiske eller følelsesmæssige udfordringer, som har hindret dig i at gøre det, du gerne ville, og som har haft direkte eller indirekte indvirkning på andre områder af dit liv?

Mangler tid og overskud i hverdagen?

Føler du en usikkerhed på din arbejdsplads, er der familie problemer, personlig trauma, er der nogle andre livskriser eller har du nogle ting i dit liv, som går dig på, uden at du selv synes, at du kan finde svarene?

Og virker det som om der altid er udfordringer som forhindrer dig i at opleve dit største potentiale?

Så har du måske svært ved at prioritere – eller måske har du ikke endnu fundet en måde at lade dine stærke sider tage styringen.

Vi har alle styrker og svagheder; og det gælder om at bruge sine styrker til at overkomme sine svagheder, og dermed genfinde kontrollen i livet.

Jeg hjælper dig, der står over for en fysisk eller følelsesmæssig udfordring i enten dit privatliv eller i dit arbejdsliv – eller i det felt, der ligger midt i mellem – og som gerne vil have nye redskaber til at komme videre i en situation og få indre ro.

Jeg arbejder altid med den coachende samtale, men tager samtidig udgangspunkt i din krop som talerør for dig og dine problematikker. Det kan ske igennem kropterapeutiske behandlinger eller kinesiologisk muskeltestning, der begge giver mulighed for at bevidstgøre ubevidste problematikker.

Din krop kan fortælle dig historier, som dit sind har fortrængt, men når de to forbindes vil du også have nemmere ved at afkode dine behov, ønsker og præsentere dig for de relevante løsninger. Når svarene kommer fra dig selv, oplever du ny kontakt til dig selv, og du får klarhed og fornyet styrke uanset hvilken problemstilling eller hvilket ønske, du har.