Holistisk Terapi Behandling i udestue

Hjælp til stressramte

 

Stress og ”den anspændte tilværelse”. Du kender det godt! Du føler dig stresset og har svært ved at slappe af eller være nærværende. Du oplever problemer i hverdagen der måske kan få dig til at bryde ned. Det er netop her jeg kommer ind i billedet. Jeg tilbyder hjælp til stressramte der har brug for ekstra behandlinger til at komme af med stress.

Så hvis du er ramt af stress så kender du måske de følgende symptomer: Måske du har svært ved at sove, være til stede, begraver dig i opgaverne eller flygter fra dem. Du har måske ondt i maven, eller bare ”besværlig mave”. Du kæmper med træthed, manglende overskud, småskavanker og synes du gør alt, for at afhjælpe det.

Alligevel føler du dig anspændt, irriteret, irritabel eller bare ”fraværende” selv når du er sammen med de mennesker, som du holder af og som du er tæt på.

Er du ramt af stress? Så ring her

“Nu har vi begge læst bogen om mig. Du læste den udenpå, og jeg læste den indeni”
– Klient, Tina

Ramt af stress – hvornår giver det mening at få hjælp?

Måske du altid kan mærke, at du har hjertet oppe i halsen eller at du ikke får luft nok ind – uden at du ved hvorfor. Du føler dig i ”alarmberedskab” og på tæerne hele tiden, selv om der ikke er noget, der truer dig – og ærligt talt – det giver ikke rigtig mening.

Stress og frygtsomme følelser blokerer dit mellemgulv – og sender signaler til dig nervesystem om, at du skal passe på, være på vagt, at det er farligt at slappe af – og kroppen retter ind efter det.

Vivian Chrom, jeg tilbyder coaching med kropsterapi og bevidsthedsberøring.

Personlig mentor

Jeg er personlig mentor og kropsterapeut for ressource-stærke mennesker – dem, du måske ellers ikke forestiller dig har brug for en coach.

Iværksætter

Jeg er iværksætter, stifter af Novelleforlaget.dk (Danmarks de facto første online forlag), redaktør, forfatter og foredragsholder.

B.A. i erhversret fra CBS

Jeg har læst sam.bas. på RUC, og er B.A. i erhvervsret fra CBS. Jeg har mange år bag mig i forsikringsbranchen, på casino og som psykiatrisk plejer i Stockholm.

NLP-Coach

Jeg er uddannet i NLP-coaching, BevidsthedsBerøring og induktionsmassage samt ivrig studerende af den esoteriske filosofi og kinesiologi.

Blogger og TV-gæst

Jeg har flere gange været med i Go’morgen og Go’aften Danmark i forbindelse med – og blogger om – temaet ufrivillig barnløshed.

20 år hos førende mentorer

Det mentale og spirituelle har alle dage optaget mig. De sidste 20 år har jeg brugt utallige timer på forløb hos førende mentorer i udlandet og i Danmark.

Hjælp til stressramte kommer i mange former – book din tid nu!

Jeg hjælper dig med at få ro på systemet, få ro på biokemien og harmoni i de kropslige reaktioner, så du kan få forståelsen for, hvad der trigger utro og ubalancer uroen – så du kan får harmonien tilbage i dit liv og i din krop.

Jeg har samarbejder med PFA’s Early Care program.

Vivian Chrom, din skilsmisse coach og spirituelle livsvejleder

Jeg er her for at hjælpe

Det kan være svært at tage stilling til en behandling, hvis man har været stresset, presset og ellers haft det svært i en længere periode. Derfor tilbyder jeg selvfølgelig at hjælpe med at finde den helt rigtige behandling til dig, som har brug for mærkbare resultater.

Kontakt mig