13 Ugers Individuelt 1:1 Forløb

 

Individuelt online forløb

Har udfordringerne ved din skilsmisse hobet sig op? Lad mig være din støtte og guide til fodfæste i tilværelsen. Mit individuelle forløb bliver sammensat til dig og de faser du står i lige nu. Jeg hjælper dig med at genvinde din selvtillid, selvværd og får dig til at tro på, at der er et (godt) liv efter skilsmissen. Du vil få et andet perspektiv på skilsmissen og at undgå offerrollen for evigt.

Mit forløb giver dig konkrete værktøjer til at træffe beslutninger og håndtere forandringerne, samt genvinde selvtilliden og erkendelsen af, at ‘du kan selv’.,

Forløbet bliver tilpasset efter dine behov og ønsker. Du kan derfor både vælge mellem:

  • 13-ugers online forløb (afvikles typisk over 13-20 uger)
  • Førstehjælpsforløb af 1-3 sessioner online

 

Klarhed og selvtillid

En skilsmisse er en livskrise. Alt vendes på hovedet. Hvor I før var to om at dele ansvar og beslutninger, står du nu med ansvaret selv – og det kan være intimiderende.

Oven i det vil du ofte opleve et følelsesmæssigt kaos, enten hos dig selv eller din partner, og muligvis hos jer begge. Det tager tid at genvinde fodfæstet – men det kan lade sig gøre.

Tænk på mig, som din personlige coach, der hjælper dig til at holde hovedet koldt, så du bevarer eller genfinder din klarhed og selvtillid.

For det er nu, du har allermest brug for den.

Sammen evaluerer vi din situation og muligheder, så du kan føle dig tryg og beskyttet, når altid ændrer sig. Og der hvor følelser eller tankemylder står i vejen for din ro eller de gode løsninger, så hjælper jeg dig til at forstå og transformere dem.

Det vil hjælpe dig til at ændre dit mindset, så du føler dig stærk, kompetent og går fremtiden tillidsfuldt i møde.

 

Forårstilbud – Spar 25% 

Lige nu kan du spare 25% på mit individuelle Online Coaching- forløb. Normalprisen er 22.000 kr. for 13 sessioner og du får lige nu 25% rabat på prisen, svarende til 3 gratis sessioner (gælder til og med 31. maj 2024)