Holistisk Terapi Behandling i udestue

Kom videre efter skilsmisse

Enhver skilsmisse er helt sin egen og afhænger selvfølgelig af de parter, der er involveret i den. Så derfor er det naturligt at tænke over hvordan du kommer videre efter skilsmisse?

En skilsmisse er for de fleste en Pandoras æske af følelser, som er meget krævende at håndtere på egen hånd. De kan derfor resultere i sorg, vrede, jalousi, misundelse endog følelser, du ikke anede at du havde. For nogen er det også svært at dele med omgivelserne; enten fordi de ikke forstår; de har mistet tålmodigheden med dig; eller de bare har helt andre dagsordner, som ikke inkluderer dig.

 

Få hjælp efter skilsmisse, med mine behandlinger

Det kan jeg hjælpe dig med er at få fodfæste i din proces og blive din egen rollemodel – uanset om du er midt i det – du er ude af orkanens øje – eller om situationen har fået lidt sideben.

Den mulighed jeg gerne vil give dig er, at du får så meget greb om situationen, og dig selv, så du kan gå videre – blive stærkere og etablere en ny og stærkere identitet, så godt som det er dig muligt; at du med dine intentioner og med dit sind giver dig selv de optimale muligheder for at gøre din skilsmisse til et vendepunkt – og et skridt ind i en ny og bedre tilværelse, med eller uden en ny partner. På den måde kan du komme videre efter skilsmisse.

 

Kom videre efter skilsmisse og ægteskabet med en af mine kurser, og lær hvordan du genkender dig selv igen samt hvordan livet går videre.

 

 

“Nu har vi begge læst bogen om mig. Du læste den udenpå, og jeg læste den indeni”
– Klient, Tina

Kom videre efter din skilsmisse

Jeg ser skilsmissen som et perfekt sted at starte på en hovedrengøring af dit liv; et startskud til noget nyt og bedre. En platform, hvor du kan blive mere dig selv, og bruge skilsmissen og tomrummet til at finde ressourcerne i dig selv, og give dig selv den tilværelse, som du fortjener.

Kom videre efter skilsmissen, ved at bruge den som et afsæt til at gå efter nye mål og støve de gamle drømme af. Det kan være drømme eller ønsker som du måske har glemt eller har lagt låg på i løbet af ægteskabet, fordi der ikke var tid, plads eller ressourcer og opbakning til at forfølge dit inderste kald.

Hvis du er den person fra ægteskabet som stod klar til at kæmpe og holde fast, står du typisk tilbage med chok, sorg, fortabthed, frygten for fremtiden, økonomien og måske ensomhed.

Kom videre efter skilsmissen og ægteskabet med en af mine kurser, og lær hvordan du genkender dig selv igen samt hvordan livet går videre.

Kom videre efter skilsmisse og ægteskabet!

Til den der gik fra ægteskabet

Hvis du er den, der gik, eller foranledigede bruddet fx pga. utroskab, kan der ligge meget skyld, skam, dårlig samvittighed eller selvbebrejdelse – så selv om man traf beslutningen, så kan det stadig være svært at håndtere.

Måske du har fortrudt dit valg, men nu er døren lukket – og du bebrejder dig selv. Eller måske du bare gik, uden at vide hvor du ville hen – og har brug for at sætte en retning for dig selv.

Så er du gået fra tosomhed til ensomhed? Mange er blevet for længe i et ægteskab, der ikke fungerede på grund af børn, fælles identitet, økonomi eller familieforhold – eller ganske enkelt frygten for ensomheden på den anden side.

Selvom du er alene, behøver ikke at gøre dig ensom.

Når du lærer kunsten at være alene med dig selv og måske endda begynder at nyde dit eget fredsommelige selskab, begynder du ofte at blomstre op og finde ind til noget i dig selv, som du har længtes efter. Sandheden er, at der er noget, ingen andre kan give end os selv. Og når du finder det, behøver du aldrig længere at frygte dit eget selskab. Du vil dermed også begynde at være meget mere for andre.

Til dig der blev efterladt i ægteskabet

Er du den, der er blevet gået, står du sikkert tilbage med en ret chokerende oplevelse. Du føler dig måske totalt uforberedt, snigløbet og svigtet, for det var ikke sådan du så tingene. Eller også så du godt tegnene på, at noget var under forandring, men uden at reagere på dem; fordi illusionen om at alt var godt, var besnærende, og på den måde kom du til at svigte dig selv.

Hvis du oplever, at din verden er brudt sammen – så går du sikkert en barsk tid i møde. Men du skal også vide, at dette er din mulighed for at rejse dig, børste støvet af dig, og træffe et vigtigt valg; Hvordan ønsker jeg leve resten af mit liv? Og hvad kan jeg gøre for at få det til at ske? Mit svar er at du har alle muligheder for at få et godt liv, selvom du føler dig knækket lige nu – og det er det, jeg kan hjælpe dig med at få sat i værk.

Personlig mentor

Jeg er personlig mentor og kropsterapeut for ressource-stærke mennesker – dem, du måske ellers ikke forestiller dig har brug for en coach.

B.A. i erhversret fra CBS

Jeg har læst sam.bas. på RUC, og er B.A. i erhvervsret fra CBS. Jeg har mange år bag mig i forsikringsbranchen, på casino og som psykiatrisk plejer i Stockholm.

NLP-Coach

Jeg er uddannet i NLP-coaching, BevidsthedsBerøring og induktionsmassage samt ivrig studerende af den esoteriske filosofi og kinesiologi.

20 år hos førende mentorer

Det mentale og spirituelle har alle dage optaget mig. De sidste 20 år har jeg brugt utallige timer på forløb hos førende mentorer i udlandet og i Danmark.

Vejen ind er vejen ud
Du har allerede svarene i dig selv

Er du klar til at genfinde dine indre ressourcer, blive helt sikker på dig selv og få meget mere energi i din hverdag?

Så kontakt mig og lad os tage en snak om den behandling eller det forløb, der passer til netop dig ved at ringe på telefon 31 17 11 33 eller ved at udfylde min kontaktformular og beskrive dig selv og dine udfordringer og ønsker.

Holistisk Terapi Behandling i udestue